Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

Noi detalii despre românca ucisă de rechin în Egipt

Românca, în vârstă de 40 de ani, care a fost ucisă de un rechin în Egipt era cazată la un hotel de 5 stele destinat exclusiv adulților. Locația este una din preferatele românilor în acest sezon.

Potrivit autorităţilor românca a fost atacatăla doar 200 de metri distanță de locul unde a fost ucisă şio turistă austriacă de 68 de ani,cazată la același hotel exclusivist. Aceasta din urmă avea o fiică.

Mai mult, potrivit agențiilor de turism, Premier Le Reve Hotel & Spa Sahl Hasheesh este pe lista preferințelor românilor,mai ales călocația este destinată exclusiv adulților.

Dubla tragedie s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 1 iulie.

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și eventualele motive științifice care au stat la baza acestora.

De asemenea, instituția a menționat că guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia austriacă locuia în Egipt în ultimii cinci ani cu soțul ei egiptean.

Întrebat dacă aceste incidente vor face din Egipt o destinație care va fi evitată de români Ciprian Enea, consultant în turism a spus:

Această situație cu atacurile rechinilor nu este o situație nouă pentru Marea Roșie. Egiptuls-a mai confruntat de-a lungul timpului, e drept,sporadic, cu astfel de situații.

De fapt, la fața locului se recomandă intens turiștilor să nu seîndepărteze de zonele protejate, să nu se îndepărteze de zonele supravegheate.

După cum știți, în general, hotelurile au zone de mare supravegheate și recomandate pentru scăldat.

Probabil că apetitul pentru baie va fi mai scăzut, nu doar pentru turiștii români, dar nu cred că acest lucru va influența apetitul pentru vacanțele în Egipt

Mulți dintre turiști se duc pentru piscină, pentru mâncare, vizitează Piramidele, vizitează Valea Regilor, Luxorul", a spusCiprian Enea, consultant în turism la Antena 3.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!