Noi informații din interior despre sănătatea lui Putin

Noi informații din interior despre sănătatea lui Putin

Apropiații lui Vladimir Putin sunt îngrijorați de crizele de tuse, greață constantă, lipsa poftei de mâncare și starea de irascibilitate incontrolabilă, susține o persoană din interior, potrivit canalului Telegram General SVR.

Liderul rus ar fi fost supus unui examen medical în acest weekend.

„Atât Putin însuși, cât și rudele sale, precum și medicii, sunt îngrijorați de crizele de tuse ale președintelui, precum și de greața constantă și lipsa poftei de mâncare din cauza medicamentelor și a unei diete specifice oncologiei”, scrie Canalul Telegram.

Cercul său este îngrijorat de faptul că „slăbiciunea și tusea persistentă" devin vizibile și vor fi observate de elitele din Rusia ca un „semn al deteriorării rapide a stării de sănătate a liderului", a afirmat canalul Telegram General SVR, care susține de mult timp că acesta suferă de cancer, în pofida insistențelor Kremlinului de a spune că are o stare de sănătate bună.

Putin a slăbit opt kilograme în ultimele luni, potrivit canalului, și continuă să slăbească, în ciuda eforturilor de a-l ține la o greutate optimă.

De asemenea, canalul susține că Putin este foarte irascibil în legătură cu războiul, pierzându-și răbdarea în timpul raportărilor și recurgând chiar la înjurături.

Ultima dată, l-a deconectat pe ministrul Apărării, Serghei Shoigu, la o ședință online.

„După ce Șoigu a fost deconectat de la participarea la videoconferință, Putin a început să vorbească cu alți reprezentanți ai conducerii blocului militar, dar nu a mai putut continua din cauza unui atac de tuse atât de severă, încât întâlnirea a trebuit să fie oprită, iar președintele a avut nevoie de ajutor medical", a susținut canalul care spune că are surse la Kremlin.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”