După anunțul de către Occident a unor noi sancțiuni anti-ruse, viața rușilor s-a schimbat semnificativ. Schimbările au afectat aproape toate sferele vieții, inclusiv serviciile sexuale, scrie Pravda Rusia .

BitcoinFoto: Pexels

Cea mai veche profesie va avea întotdeauna parte de cerere. Orice s-ar întâmpla cu țara, vor exista atât prostituate, cât și clienți care să le solicite serviciile, scrie publicația rusă, care a interviecat o prostituată. ”După știrile despre blocarea rețelelor sociale străine, a trebuit să fac „instagram substitution” și să-mi ”transfer” toate anunțurile pe serverele rusești, spune aceasta.

Recent, prețurile pentru serviciile intime au șocat chiar și clienții obișnuiți. O întâlnire cu o practicantă a celei mai vechi meserii din lume costă acum 40 de mii de ruble (circa 320 de euro).

După cum a explicat aceasta, creșterea prețului se datorează scăderii ofertei, prostituatele de lux plecând din Rusia, în vreme ce cererea a rămas aceeași, astfel că prețurile pentru ”servicii” au urcat.

O altă schimbare semnificativă pe piața serviciilor sexuale este asociată cu volatilitatea rublei. Cursul de schimb al monedei rusești se schimbă atât de des încât multe „prestatoare” au decis să treacă la bitcoin.

„Lumea este acum atât de agitată încât este mai sigur dacă îți ții banii câștigați cu greu într-un portofel cripto!” – spune prostituata intervievată de Pravda.