Noi reguli pentru vizitatorii străini impuse de Israel la intrarea în ţară

Noi reguli pentru vizitatorii străini impuse de Israel la intrarea în ţară

Realizator – Ciprian Sasu – Pe măsură ce Israelul se pregătește să își deschidă granițele pentru vizitatorii străini au fost completate regulile de intrare în țară cu scopul prevenirii propagării variantelor noi ale coronavirusului. Corespondentul RRA Dragoș Ciocîrlan ne spune ce vaccinuri sunt aprobate şi care sunt documentele necesare pentru a călători în Israel, începând cu 1 noiembrie.
Reporter: Până în prezent nu a fost modificat formularul pentru declarația de sănătate care se completează online, cu 24 de ore înainte de aterizare. Unui cetățean străin care prezintă un document fals i se refuză intrarea în Israel și primește o interdicție de cinci ani. Cetățeanul străin testat pozitiv pentru COVID-19, care refuză să stea în hotel sau încalcă regulile de izolare, primește, de asemenea, o interdicție de cinci ani. Li se refuză intrarea în Israel, timp de trei ani, celor care încalcă regulile de izolare, chiar dacă nu au fost testați pozitiv. Pot intra în Israel cetăţenii străini cărora le-au fost administrat unul din cele șapte vaccinuri recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății, dar în conformitate cu perioada de valabilitate după vaccinare. Pentru cei injectați cu Johnson&Johnson trebuie să treacă cel puțin două săptămâni de la vaccinare, dar nu mai mult de șase luni. Nu pot intra în Israel persoanele care au stat două săptămâni într-o ţară catalogată roșie din punct de vedere epidemiologic. Înainte de îmbarcarea în avion cu destinația Israel e necesar testul PCR. Imediat după aterizare se procedează la un nou test PCR și călătorii așteaptă în izolare 24 de ore până la primirea rezultatului negativ.#HUN./rpatulea/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (1 noiembrie)

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”