Noi v-am spus/În ziua înscrierii lui Tudose în PSD, Ciolacu anunță că s-ar putea să nu candideze la șefia partidului

Noi v-am spus/În ziua înscrierii lui Tudose în PSD, Ciolacu anunță că s-ar putea să nu candideze la șefia partidului

Noi v-am spus/În ziua înscrierii lui Tudose în PSD, Ciolacu anunță că s-ar putea să nu candideze la șefia partidului.

Ciolacu: „Nu m-am hotărât dacă voi candida la președinția PSD. Îmi scriu un anume proiect politic”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a spus, la România TV, că nu s-a hotărât dacă va candida la Congresul partidului din 29 februarie la prima funcție în partid. Pe de altă parte, Ciolacu a spus că vrea ca viitorul președinte să fie ales pe baza unui proiect politic precizând că, în momentul de față lucrează la un asemenea proiect.

Începând de joi, se vor desfășura conferințele extraordinare ale organizațiilor județene,  în urma cărora vor fi desemnați delegații la Congres. Prima este cea din Buzău, organizația de obârșie a lui Ciolacu.

Miercuri, Mihai Tudose s-a reînscris în PSD

Fostul premier Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, adeziunea sa fiind publicată pe Facebook de primarul din Brăila, Marian Viorel Dragomir.

„Cel mai bun prim ministru, brăileanul care a semnat și demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forță la PSD. Cu prietenie și respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost ușor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferența !!!”, a scris Dragomir pe Facebook.

Comisarul.ro  a anunțat pe 14 decembrie că Mihai Tudose este favorit să preia șefia PSD la congres

 „Conform informațiilor de ultimă oră intrate în posesia Comisarul.ro, în PSD se duc negocieri de ultimă oră privind noua structură de conducere a partidului din perspectiva congresului. Se pare că Marcel Ciolacu i-ar ceda funcția de președinte lui Mihai Tudose, el urmând să candideze pe lista lui Tudose pe poziția de președinte executiv, spun sursele noastre. Paul Stănescu ar urma să fie, la fel ca acum, secretar general. Conform surselor Comisarul, Tudose o vrea zburată pe Rovana Plumb din funcțiile de conducere și readucerea lui Adrian Țuțuianu, cu „scuze publice”. De asemenea, Tudose vrea raderea conducerilor tuturor organizațiilor din Ardeal și Banat, pe care i-ar fi numit „mâțe moarte”.”



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro