Noii miniștri ai Educației, Transporturilor și pentru relațiile cu românii de pretutindeni au depus jurământul de învestitură

Noii miniștri ai Educației, Transporturilor și pentru relațiile cu românii de pretutindeni au depus jurământul de învestitură

Mircea Dumitru, Sorin Bușe și Maria Ligor au depus, joi, jurământul de învestitură în funcțiile de miniștri ai Educației, Transporturilor, respectiv ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în fața președintelui Klaus Iohannis.

La ceremonie au participat premierul Dacian Cioloș, membri ai Cabinetului, președintele interimar al Camerei Deputaților, Florin Iordache, și mai mulți consilieri prezidențiali.

Șeful statului a semnat joi decretele privind numirea lui Mircea Dumitru — ministru al Educației, a lui Sorin Bușe — ministru al Transporturilor și a Mariei Ligor — ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni.

El a semnat și decretul privind numirea ca interimar la Ministerul Comunicațiilor a lui Dragoș Tudorache — șeful Cancelariei premierului.

Președintele Iohannis a mai semnat decretul privind rechemarea din calitatea de ambasador al României în Canada a Mariei Ligor.

Decretele au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Peia, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Citiți mai mult:

Iohannis, noilor miniștri: Aveți de păstorit domenii sensibile și grele; vă doresc succes

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...