Noua modă la Buzău: eleva cu pușcălău

Noua modă la Buzău: eleva cu pușcălău

Fundalul ales de tânără pentru cele mai multe imagini sunt porţile sculptate de la intrarea în complexul monahal. Apare însă şi clopotniţa într-una dintre fotografii, semn că modelul în costum de baie şi fotograful ei au pătruns în incinta mănăstirii.

Potrivit buzoienii.ro, Alexandra B. este elevă în clasa a XII-a la un cunoscut liceu din Buzău. ”Azi a reuşit, în sfârşit, ce şi-a propus mai demult. Să iasă în evidenţă. Eleva din Buzău s-a fotografiat îmbrăcată sumar, cu o puşcă automată în mână, în faţa Mănăstirii Ciolanu”, scrie autorul articolului.

Imaginile au circulat pe Facebook, unii considerându-le fotografii artistice reuşite. Cei mai mulţi, dimpotrivă, le-au catalogat ca fiind nepotrivite sau chiar indecente.

”Apărăm biserica şi ortodoxia inclusiv cu puşca? Dar de ce îmbrăcată aşa?”, a fost una dintre reacţii.

La scurt timp după apariţia fotografiilor în presa locală, protagonista controversatei şedinţe foto a restricţionat accesul la contul său de Facebook, unde postase imaginile.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău s-au autosesizat şi încearcă să afle dacă fata din fotografii este elevă.






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale