Noul președinte al Argentinei, sărut pasional cu iubita sa pe scena unui teatru din Mar del Plata VIDEO

Noul președinte al Argentinei, sărut pasional cu iubita sa pe scena unui teatru din Mar del Plata VIDEO

Președintele Argentinei, Javier Milei, si-a surprins iubita pe scena unui teatru și a sărutat-o cu foc. Fatima Florez este vedeta unui nou spectacol de tip musical, relatează Daily Mail. Evenimentul a avut loc pe 29 decembrie anul trecut.

Liderul argentinian, în vârstă de 53 de ani, i s-a alăturat lui Florez, care purta un body auriu strălucitor cu mănuși de aceeași culoare, pe scenă, după spectacolul „Fatima 100%".

Conform postului local de știri Clarin, p reședintele a ajuns la Teatrul Roxy din Mar del Plata în jurul orei locale 21.40 , după ce a luat un zbor de linie al companiei Aerolineas Argentinas.

Milei, care ar fi plătit biletul la eveniment din propriul buzunar, a ținut un discurs improvizat înainte de a o săruta pe Florez.

Președintele a transmis publicului că vor urma vremuri dificile pentru Argentina , dar că țara trebuie să meargă înainte.

Nu este pentru prima dată când cei doi au fost surprinși sărutându-se în public. Cei doi și-au arătat sentimentele și după închiderea urnelor de vot din turul doi al alegerilor prezidențiale din luna noiembrie.

Președintele argentinian nu a venit singur la eveniment, ci a fost însoțit de sora sa, Karina, și de responsabilul cu securitatea, conform presei locale.

Javier Milei și Fatima Florez s-au cunoscut în cadrul unui talk-show. Foto Captură video YouTube

După spectacol, Florez, actriță și comediantă, i-a mulțumit public președintelui pentru prezență și a plecat cu acesta la scurt timp după aceea.

Javier Milei și Fatima Florez formează un cuplu din anul 2022. Ei s-au cunoscut în cadrul unui talk-show foarte popular, cu două luni înainte ca ea să se despartă de soțul ei de la acea vreme.

În timpul întrevederii, actrița i-a spus jucăuș politicianului: „Ești prea singur pentru funcția ta importantă".

Ulterior, în luna octombrie, cei doi au anunțat în cadrul aceluiași talk-show că se întâlnesc.

Am început să vorbim pe Instagram și ne-am întâlnit mult mai târziu. A venit foarte natural. Am luat-o încetul cu încetul. Eram în Uruguay, lucram, și am început să ne scriem unul altuia”, a mărturisit Florez.

În altă parte a interviului, noul președinte al Argentinei a mărturisit că este „foarte îndrăgostit”. Ei au spus că iubirea lor este „exotică”.

În continuare, actrița și comediantă a explicat cum s-a despărțit în mod oficial de soțul ei chiar de ziua ei de naștere, în februarie.

O „terapie de șoc"

Milei a anunțat recent că țara are nevoie de o „terapie de șoc" economică și s-a angajat să adopte o serie de măsuri dure în încercarea de a reduce inflația, care a atins 143% în luna octombrie.

În plus, moneda argentiniană, peso-ul, se află într-o cădere liberă de lungă durată, nivelul de sărăcie a ajuns la 40%, iar economia se află într-o recesiune profundă, potrivit datelor FMI.

Concluzia este că nu există alternativă la austeritate și nu există alternativă la terapia de șoc”, a spus Milei în timpul primului său discurs în calitate de președinte.

Știm că, pe termen scurt, situația se va înrăutăți. Dar apoi vom vedea roadele eforturilor noastre”, a spus el.

Nu există bani”, a mai susținut Milei în cadrul unor interviuri anterioare. „Echilibrul fiscal nu este în discuție. Orice ministru care va cheltui mai mult, va fi concediat”, a declarat el.

Totodată, el intenționează să reducă numărul de Ministere de la 24 la opt și a cerut desființarea sau comasarea Ministerelor Educației, Dezvoltării Sociale, Femeilor, Genurilor și Diversității și Sănătății.

El a adoptat poziții bizare în legătură cu o serie de probleme, inclusiv cu traficul de organe. Președintele a declarat că este în favoarea autorizării vânzărilor de organe între entități private, precizând: „este doar o altă piață".

În plus, el spune că nu are nicio problemă cu legalizarea prostituției, afirmând anterior: „Nu văd nimic rău în a plăti pentru sex. Este o tranzacție liberă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat