Novak Djokovici, la ora dezvăluirilor. Cinci lucruri spuse în premieră de liderul mondial

Novak Djokovici, la ora dezvăluirilor. Cinci lucruri spuse în premieră de liderul mondial

Liderul mondial Novak Djokovici va juca în primul turneu Masters 1000 din acest sezon, Indian Wells. Va fi întâia apariție a sârbului după dezamăgirea de la Australian Open, unde s-a oprit în semifinale, deși visa la al 11-lea triumf.

Novak Djokovici revine pe teren după o lună de pauză. Foto Gâetty images

Și cum americanii știu să facă spectacol înainte de competiții, Nole a fost prezent la Upfront Summit 2024, la Los Angeles, acolo unde a răspuns mai multor întrebări adresate de fani. Câștigător a 24 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovici a dezvăluit care este serialul TV preferat, dar mâncarea sa favorită pe care nu are voie s-o consume în mod normal.

Fan al serialului FRIENDS și al baschetului

Întrebat despre emisiunea preferată, sârbul a răspuns rapid: celebrul sitcom american FRIENDS, care a rulat timp de zece sezoane, până în 2003. Novak Djokovici a fost chestionat și despre "cheat meal-ul" preferat, adică felul de mâncare favorit pe care nu-l poate consuma în mod frecvent. Sârbul a dezvăluit că acesta este pizza, apoi completând cu clătitele.

Liderul mondial a fost întrebat și despre supereroul său favorit, iar el a numit-o pe mama sa. Pentru sportul său preferat în adolescență, sârbul a ales baschetul. Iar în privința terenului său preferat, acesta nu este cel de la Melbourne, unde sârbul s-a impus de 10 ori . Campionul a indicat terenul central de la Wimbledon drept terenul său preferat: "Cel mai sacru teren de tenis din lume, Center Court, Wimbledon". Acolo, Nole s-a impus de ”doar” de șapte ori.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”