Novak Djokovici, refuzat de Nick Kyrgios, pe care se oferise să-l antreneze. Reacția savuroasă a australianului

Novak Djokovici, refuzat de Nick Kyrgios, pe care se oferise să-l antreneze. Reacția savuroasă a australianului

În urmă cu câteva zile, Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP) spunea că se oferă să îl antreneze pe Nick Kyrgios (27 de ani, 24 ATP), cu scopul de a-l transforma pe tenismenul australian într-un multiplu multiplu campion de Grand Slam.

Nick Kyrgios se înțelege de minune cu Novak Djokovici. Foto Getty images

„Mi-ar plăcea să îl antrenez pe Kyrgios, ar câștiga cinci Grand Slam-uri cu mine, dar nu cred că va fi ieftin pentru el,” a punctat Djokovici la finalul unui turneu disputat la Banja Luka. Acum a venit replica lui Nick Kyrgios, care nu ia în calcul o asemenea variantă, dar care-i propune colegului său să iasă la restaurant.

„Hahahah, mai bine hai să mergem la o cină elegantă și să bem ceva”, a scis australianul pe Instagram, care încă visează să-și ia revanșa în fața numărului 1 ATP, după înfrângerea suferită în finala Wimbledon 2022.

Cei doi trăiesc o ”bromanță”

Novak Djokovici este printre puținii rivali din teren care-l suportă pe copilul teribil al tenisului australian, care e cunoscut pentru lipsa sa de respect fașă de adversari. Sârbul l-a gratulat pe Nick Kyrgios în cadrul ceremoniei de după turneul de la Wimbledon 2022, cu cuvinte frumoase.

image

Ai arătat de ce meriți să fii numit unul dintre cei mai buni jucători din lume, mai ales pe iarbă. Vă urez tot binele din lume. Te respect mult. Ești un sportiv grozav, ai un talent uimitor, iar acum lucrurile încep să se lege pentru tine. Sunt sigur că te vom vedea des prin fazele superioare ale turneelor de mare șlem”, a spus Novak Djokovici atunci, chiar dacă în timpul întâlnirii directe au avut câteva clinciuri.

„Nu m-am gândit niciodată că voi spune atât de multe lucruri frumoase despre tine, ținând cont de relația noastră. Oficial, e o 'bromanță' (n.r. joc de cuvinte provenit de la brother – frate și romanță) ce se întâmplă între noi. Să sperăm că e începutul unei relații minunate” a completat Novak Djokovici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

4 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”