„Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”/Carmen Brumă s-a plictisit de „5 secunde”?

„Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”/Carmen Brumă s-a plictisit de „5 secunde”?

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de 20 de ani, dar nu simt nevoia să se căsătorească pentru că, spune „topmodela”, nu și-au făcut niciodată planuri pe termen lung când au decis să formeze un cuplu. Cu toate astea, sunt împreună de o viață și au un băiețel de șapte ani. Nu se văd în postura de mire și mireasă, în schimb și Carmen Brumă spune că ea nu crede în monogamie, potrivit viva.ro .

Întrebată de ce nu se căsătorește cu Mircea Badea, având în vedere că sunt de atât de mult timp împreună și e clar de înțeles că relația lor funcționează, Carmen Brumă a oferit o explicație suprinzătoare.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.

Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

La rândul său, Mircea Badea a povestit în cadrul emisiunii pe care o moderează că a cerut-o în căsătorie în urmă cu mai mulți ani pe Carmen Brumă, însă ea a refuzat.

Carmen Brumă, despre relația cu Mircea Badea: „Nu cred că oamenii nu sunt făcuți să fie monogami”

La începutul anilor 2000, Mircea Badea și Carmen Brumă apăreau pentru prima dată împreună. Erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu', iar de acolo până la a forma un cuplu nu a fost decât un pas.

Cei doi au fost foarte discreți, de-a lungul timpului, cu privire la relația lor. Vorbesc rar despre viața personală și doar o dată Carmen Brumă a spus că nu vrea să se mărite, dar nici nu este o femeie geloasă și posesivă.

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el„, a spus Carmen Brumă potrivit impact.ro .

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai spus Carmen Brumă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...