Nu e ce pare... E mai rău....

Nu e ce pare... E mai rău....

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța are de luni, 1 noiembrie, un nou prim-procuror adjunct. Potrivit dobrogealive.ro, noul prim-procuror adjunct de la PJ Constanța este Cristina Beatrice Pitrop.

Potrivit sursei citate, Cristina Beatrice Pitrop va ocupa acest post prin delegare, cel mult șase luni.

În ședința din 26 octombrie, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a Cristinei Beatrice Pitrop, procuror la această unitate de parchet.

Delegarea în această funcție începe cu data de 01.11.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, arată dobrogealive.ro.

Prin decretul președintelui României, din 26 ianuarie 2017, Cristina Beatrice Pitrop a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.



Cristina Beatrice Pitrop s-a fotografiat în lift FOTO Facebook/Cristina Beatrice Pitrop via dobrogealive.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…