Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat!

Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat!

Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat! Jurnalistul Dan Bucura a publicat ieri pe contul lui de Facebook mai multe fotografii în care apare Traian Băsescu, la o terasă din Bruxelles, în compania unei femei blonde. Conform postării, este vorba despre fotografii făcute acum câteva zile. 

Pe masa la care stau cei doi se văd pahare cu vin, iar fostul președinte al țării, în prezent europarlamentar, fumează o țigară electronică. Femeia, care poartă o rochie roșie, elegantă, se numește Casiana Enache și, precizează Bucura, este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor, scrie Libertatea. 

Internauții care au comentat la postarea lui Dan Bucura au remarcat asemănarea izbitoare dintre Casiana și Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu fostul șef de stat.

Blonda și-a șters contul de Facebook imediat

„Partea suspecta abia acum vine! Spre deosebire de alții, mi-am făcut lecțiile cum trebuie. Știu exact, cu nume și prenume cine este partenera de masă a fostului președinte. Am și divulgat că lucrează la Parlamentul European și o cheamă Casiana. Ei, doamna cu pricina și-a șters instant contul de Facebook, de cum au apărut pozele!!!
Acum, nu e treaba mea să judec oamenii. Dar 2 intrebari jurnalistice tot am. Retoric, desigur
1 - De ce ți-ai șterge contul de Facebook, dacă nu ai nimic de împărțit cu cel cu care stai la un pahar de vin?!
2 - De ce ai deveni, brusc, foarte pudică, după ce multă vreme ai postat public poze pe care unii le-ar putea considera lipsite de inhibiții, dacă nu chiar sexy?!
PS...Pentru că sunt prevăzător, am salvat poze de pe contul cu pricina, înainte de a fi șters! Dacă tot era public, era și păcat....”, a scris jurnalistul Dan Bucura pe contul său de Facebook.
 


Casiana Enache. Foto: Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre