Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat!

Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat!

Nu, e iluzie optică, nu este Elena Udrea. Însă trag blondele la Băse ca muștele la căcat! Jurnalistul Dan Bucura a publicat ieri pe contul lui de Facebook mai multe fotografii în care apare Traian Băsescu, la o terasă din Bruxelles, în compania unei femei blonde. Conform postării, este vorba despre fotografii făcute acum câteva zile. 

Pe masa la care stau cei doi se văd pahare cu vin, iar fostul președinte al țării, în prezent europarlamentar, fumează o țigară electronică. Femeia, care poartă o rochie roșie, elegantă, se numește Casiana Enache și, precizează Bucura, este angajată la Parlamentul European. Casiana Enache este din Pitești și are o fetiță de șase ani. Înainte de a lucra la Parlamentul European, a fost însoțitoare de zbor, scrie Libertatea. 

Internauții care au comentat la postarea lui Dan Bucura au remarcat asemănarea izbitoare dintre Casiana și Elena Udrea, personaj despre care s-a zvonit că ar fi avut o idilă cu fostul șef de stat.

Blonda și-a șters contul de Facebook imediat

„Partea suspecta abia acum vine! Spre deosebire de alții, mi-am făcut lecțiile cum trebuie. Știu exact, cu nume și prenume cine este partenera de masă a fostului președinte. Am și divulgat că lucrează la Parlamentul European și o cheamă Casiana. Ei, doamna cu pricina și-a șters instant contul de Facebook, de cum au apărut pozele!!!
Acum, nu e treaba mea să judec oamenii. Dar 2 intrebari jurnalistice tot am. Retoric, desigur
1 - De ce ți-ai șterge contul de Facebook, dacă nu ai nimic de împărțit cu cel cu care stai la un pahar de vin?!
2 - De ce ai deveni, brusc, foarte pudică, după ce multă vreme ai postat public poze pe care unii le-ar putea considera lipsite de inhibiții, dacă nu chiar sexy?!
PS...Pentru că sunt prevăzător, am salvat poze de pe contul cu pricina, înainte de a fi șters! Dacă tot era public, era și păcat....”, a scris jurnalistul Dan Bucura pe contul său de Facebook .
 


Casiana Enache. Foto: Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate

5 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...