„Nu i-am spus mamei că pozez goală”

„Nu i-am spus mamei că pozez goală”

Andreea Raicu a șocat la 43 de ani! Vedeta a pozat nud, iar fotografia expusă pe rețelele sociale, chiar de către curajoasa vedetă, a făcut furori! Andreea a realizat fotografia în costumul Evei în perioada pandemiei, atunci când, la îndemnul unor prieteni buni, a făcut un pictorial cât se poate de sexy. Mama ei, îns , nu a știut de „isprava” fiicei sale.

Invitată la „Teo Show”, Andreea Raicu a explicat cum a reușit să treacă dincolo de orice inhibiții și să pozeze nud la 43 de ani. „Am postat poza asta și mi-am asumat. Nu m-am gândit că va avea un astfel de impact. În timpul pandemiei, în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă, am decis să fac un shooting, pentru a rămâne cu o amintire. Nu m-am gândit nici o clipă că o să postez ceva. Nu a fost confortabil să pozez așa, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii. O prietenă mi-a zis să pun fotografia pe Instagram, aşa mi-a venit ideea. A fost o ieşire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta. Mamei mele nici nu i-am spus că pozez goală. Nu am avut curajul, probabil că a văzut acum în ziare”, a declarat Andreea Raicu, prezentă în emisiunea de la Kanal D.
Andreea Raicu, în imaginea care a făcut vâlvă pe Internet
foto: Alex Gâlmeanu

Andreea Raicu: “Mi-a fost rușine de corpul meu!”

Deși a fost de departe unul dintre cele mai apreciate modele de lenjerie intimă de la noi, fiind posesoarea unui corp fără cusur, Andreea a mărturisit că în adolescență a fost complexată de trupul ei. „Mi-a fost rușine ani întregi de corpul meu. Am crescut cu rușine de corpul meu. Și când am fost model. Făceam reclame la cea mai mare firmă de lenjerie intimă, vedeam reclamele pe stradă și mă întrebam ce au văzut la mine. Aveam standarde greșite. Nu aveam încredere în mine. Mă vedeam urâtă. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu înțelegeam de ce profesioniştii mă voiau, deşi eu nu mă simţeam frumoasă. Acum, după ani de zile, am înțeles că nu e așa. Am un nud extraordinar din aceeași ședință foto, pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez”, a mai povestit Andreea Raicu, la „Teo Show”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

2 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

3 Așa o fi?

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Deputata AUR Anamaria Gavrilă a demisionat din partid!