Nu iese fum fără foc...

Nu iese fum fără foc...

Mili Istihbarat Teșilati! Aceasta ar trebui să fie inscripția care să apară și oficial pe frontispiciul a tot mai multe instituții din Cluj Napoca. Dar și entități bancare și companii private de construcții, galonate echipe de sport și chiar întregi structuri informative ale statului român! Barem să se știe ”prețul corect” pentru care toate aceste entități s-au lăsat interconectate la conducta cu bani a MIT. Tot mai influentul serviciu secret de la Ankara, aflat în subordinea directă a familiei Erdogan. Și a cărui conducere de facto se spune că este asigurată de chiar Bilal Erdogan, fiul președintelui turc considerat cel mai corupt politician al ”noului Imperiu Otoman”. Dar și liderul din umbră care a extins influența MIT în tot mai multe state europene. Pentru că Orientul oricum îl domina deja…

Grupurile de la Cluj, fie ele de stânga sau dreapta, penetrate de MIT

Iar ambițiile Regimului Erdogan, bazate în cea mai mare parte chiar pe MIT sunt dovedite nu doar de ”fliturile” pe care Turcia își permite să i le dea mai nou până și Administrației Biden. Dar și faptului că Organizația Națională de Informații tocmai ce și-a permis să anunțe public destructurarea unei rețele de spionaj a MOSSAD, arestând inclusiv agenți operativi care acționau și chiar își luau comenzile de pe teritoriul României. Iată însă că în ciuda faptului că, după județul Cluj, o bucată tot mai mare din Transilvania se transformă pe zi ce trece în ”pașalâc” turcesc, serviciile secrete românești par pur și simplu paralizate în fața asaltului MIT! Și incapabile să reacționeze, așa cum ar fi fost normal.

Năstase, Ponta, Iohannis, supuși ”Sultanului”!

Dar mai ales legal! Fapt cu atât mai îngrijorător, cu cât MIT continuă expansiunea, din moment ce și-a transferat la Cluj Napoca ofițeri de intelligence de calibru, precum fostul șef al Rezidenței de la Teheran! Dar mai ales pentru că ”noul Grup de la Cluj”, cel transpartinic care acționează atât pe stânga, cât și pe dreapta eșichierului politic românesc tocmai ce forțează impunerea propriei hegemonii asupra întregii guvernări! Astfel că situația este mai mult decât alarmantă, cu demnitari ai statului român, politicieni, șefi de organizații administrative și parcă prea mulți ofițeri de informații de la vârful anumitor servicii secrete, fie ei și rezerviști, plătiți de la același ”bancomat MIT”. În schimb, din fondurile bugetare plătindu-se un tribut tot mai mare companiilor agreate de Bilal Erdogan! Astfel că, practic, în tot Clujul construiesc doar companiile girate de MIT sau de HT-ul maghiar! Pentru că, da, sub chiar privirile feciorelnice ale principalelor servicii secrete românești, structurile externe de spionaj financiar ale Turciei și Ungariei și-au împărțit pur și simplu Transilvania!

Moștenirea lui Predoiu!

Înainte de a fi ”colonie” americană, ”gubernie” rusească, ”carne de tun” pentru armata imperială Austro – Ungară, a fost totuși ”pașalâc” turcesc”! Atât Transilvania, cât și întreaga ”Românie Mare” de astăzi. Ceea ce poate explica în bună măsură și timorarea evidentă a liderilor politici care s-au perindat la Putere în România, de la Adrian Năstase și Traian Băsescu, până la Victor Ponta și Klaus Iohannis în fața ”Sultanului” Erdogan.Dar, totuși, tradiționala ”ospitalitate” mioritică s-a transformat deja într-o jalnică slugărnicie a statului român, cu tot cu mult prea ”flexatul” său sistem. Și asta încă de pe vremea când până și Serviciul de Informații Externe aflat sub comanda operativă a generalului Silviu Predoiu a renunțat la a mai reprezenta ultima ”redută” contrainformativă în fața expansiunii MIT! Astfel că, având un fost premier care se ”opera” doar la Istanbul pe când conducea Guvernul României și un șef al serviciului de spionaj care mai avea puțin și se afișa cu turbanul pe cap la ”informalele” de prin Centrul Vechi, răul a fost deja făcut.

6.000 euro într-o sâmbătă! O fi rău?

Iar șanse de îndreptat răul făcut de vechea gardă a SIE chiar păreau a nu mai fi… Mai ales de când Rezidența MIT în România s-a mutat la Cluj Napoca, fiind pusă sub coordonarea unui pilot militar. Departe de ”nebunia” de la București… Acolo unde turcilor oricum nu le păsa de o eventuală reacție a serviciilor secrete românești, ci doar să nu acționeze prea în văzul structurilor occidentale. Și mai ales al serviciului cunoscut drept ”rivalul de moarte” al unui MIT care se transformă pe an ce trece în portavocea globală a comunității islamice de informații. Acum, de ce or fi ales emisarii lui Bilal Erdogan să se relocheze tocmai la Cluj, poate doar Vasile Dîncu, Virgil Ardelean, Emil Boc și Alin Tișe să știe ceva mai bine… Ca și ceilalți membri mai vechi sau mai noi ai ”Grupului de la Cluj”. Dar și profesorii racolați de la ”Babeș – Bolyai”, mulți dintre ei provenind din rândurile comunității academice informative. Și documentați că își rotunjesc veniturile cu cursurile pe care le predau… sâmbăta. La fel ca și generalii DGIA care predau sau instruiesc ”puii de bancheri” ai aceleiași entități financiare, tot… sâmbăta! Parcă special să le facă în ciudă celorlalți… Și pe un tarif care nu face decât să crească și mai mult frustrarea puținilor ofițeri contrainformativi care mai au ”cojones” să documenteze activitatea MIT în România: 6.000 de euro! Pentru doar câteva ore predate sâmbăta! Asta doar așa, să se știe că se știe…

Zeci de agenți MIT, filaj în București !

Detonarea publică a destructurării unei întregi rețele de spionaj, fără a respecta discreta cutumă a lumii de intelligence nu poate reprezenta decât o declarație de război a MIT! Una cel puțin pripită și care poate escalada de acum în orice moment… Oricum, cert este doar că presa de casă a regimului Erdogan a făcut un adevărat tur de forță pentru a promova operațiunea MIT de ”destructuare a rețelei de spionaj a MOSSAD”!

”Băieții care nu uită și nu iartă”, filați ilegal la București!

Anunțând arestarea tuturor celor 15 colaboratori implicați, cât și mențiunea expresă că peste 200 de ofițeri ai MIT i-ar fi filat pe informatorii Tel Aviv-ului timp de un an de zile. Inclusiv pe teritoriul statelor unde aceștia se deplasau să primească instrucțiuni sau să predea informațiile obținute din mediul palestinian din Istanbul. Astfel că, timp de un an de zile, zeci de ofițeri acoperiți ai serviciului secret turc MIT au filat în voie în România! Fără nicio reacție din partea statului român! Cel care altfel se tot împăunează cu parteneriatul strategic informativ pe care îl are cu Israel. Astfel că, din două una… Ori operativii de la București sunt atât de ”praf și pulbere”, profesional vorbind, încât nu au prins de veste că zeci de agenți turci operează ilegal în România de un an, ori… Au fost informați, au știut și, în cel mai bun caz nu le-a păsat… Poate pentru că treceau sâmbăta pe la același bancomat din Cluj – Napoca? Astfel că explicații oricum vor trebui să dea… Dacă sunt doar proști… Sau ”curve”… SURSA: National.ro /Cătălin Tache


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante