„Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine”/Laura Cosoi, luată la rost de fani pentru o fotografie în așternuturi

„Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine”/Laura Cosoi, luată la rost de fani pentru o fotografie în așternuturi

Laura Cosoi se numără printre cele mai atrăgătoare actrițe din România. În vârstă de 39 de ani și mama a două fetițe, Laura este foarte atentă la aspectul fizic și mereu atrage toate privirele când apare în public. Recent însă vedeta a fost luată la rost pe Instagram, pentru felul în care s-a pozat în dormitor, conform Perfecte.ro .

Laura Cosoi s-a pozat la primele ore ale dimineței, purtând o pijama sexy din satin. „Încă 5 minute...”, a descris actrița imaginea, sugerând că dorește să mai lenevească în pat. Unii urmăritori au catalogat imaginea prea îndrăzneață.

„Nu mă așteptam, am crezut că nu văd bine. Dacă toată turma o ia la vale, nu te duce după turmă.”, „Nu te lua după Loredana, mai bine rămâi cum erai”, „Da...și din păcate te-ai lăsat furata de trend. Este foarte bine să te simți o femeie frumoasă, atrăgătoare, chiar sexy, dar ține pentru tine, acum deja ești ca toate celalalte, aștepți un like la momente intime, personale. Unfolow draga mea”, a fost reacția unor internauți.

Alții au venit în apărarea Laurei Cosoi, scriindu-i comentarii de apreciere: „Dacă pune cineva o poză în pantaloni scurți și un top (în cazul Laurei, o pijama), înseamnă ca își strică imaginea?! Dacă ar pune o poză în dres de baie, nici nu vreau să mă gândesc!, ”Ești superbă”. „Frumoasă foc și sexy”

În prezent, Laura se află în vacanță, pe litoralul românesc.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică