NUCLEARA pentru Dragnea vine din SUA! Demisia din funcție în cazul unei noi condamnări, chiar și în primă instanță!

NUCLEARA pentru Dragnea vine din SUA! Demisia din funcție în cazul unei noi condamnări, chiar și în primă instanță!

Surse bine poziționate din preajma păpușului de la Palatul Victoria spun că e chef și veselie în zona lui Grindeanu după ce i s-a transmis de către americani că lui Dragnea i se va cere imperativ demisia din fruntea Camerei Deputaților în cazul unei noi condamnări. Chiar și în primă instanță. Și că va deveni personaj indezirabil și ca lider al PSD! Se pare că această informație a stat și la baza sucelii de ultimă oră a ministrului Justiției la finalul așa-zisului raport despre șefii Parchetului General și DNA. Același lucru se va cere și pentru Tăriceanu la Senat dacă va fi condamnat pentru sperjur.

Și Ponta îl atacă pe Dragnea tot din acest motiv, pentru a-și pregăti terenul din timp.

În cursul zilei de marți, la prima oră, după ce s-a confirmat informația, sluga PSD Bogdan Chireac a difuzat un fonfleu care să contracareze zgomotul produs de acest cutremur în zona PSD-ALDE. „Președinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita  România peste câteva săptămâni. Vizita ar putea fi una foarte scurtă, între cinci și opt ore.”, a scris Chireac pe site-ul său. Informația a fost preluată, ce ghinion, doar de Antena 3 și Știripesurse. În știre, Chireac a avut grijă să sublinieze, la final, că: „În organizarea vizitei, un rol important îl vor avea Guvernul, dar și președintele Camerei Deputaților.” Cum ar veni, Dragnea îl aduce pe Trump în România!!!!

Foarte interesant, nu?





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”