O datorie se poate plăti prin sex oral a decis Curtea Constituțională a Spaniei

O datorie se poate plăti prin sex oral a decis Curtea Constituțională a Spaniei

Curtea Constituțională a Spaniei a decis într-un dosar penal că plata unei datorii prin sex oral (felatio) poate fi valabilă, scrie abc.es .

Înalta Curte nu apreciază dacă invocarea sexului oral ca modalitate de plată a unei datorii este legală sau nu pentru că înțelege că „nu are suficientă importanță constituțională”, așa că a închis dosarul.

În acest fel, susține o rezoluție a Tribunalului din Palma di Mallorca, care nu a considerat infracțiune stingerea unei datorii bănești între adulți prin relații sexuale.

Secțiunea 2 a Tribunalului din Palma a hotărât că plata unei datorii contractate voluntar cu felație sau „a deveni xiribeva [prostituată] a creditorului în timp ce împrumutul era plătit” nu este o infracțiune și, din acest motiv, a respins contestația formulată de victimă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale