O fată de 16 ani a fost înjunghiată de o altă adolescentă în plină stradă

O fată de 16 ani a fost înjunghiată de o altă adolescentă în plină stradă

O tânără de 16 ani a fost înjunghiată în zona piciorului în urma unui conflict cu o altă minoră, în Sectorul 1, a transmis Poliția Capitalei.

O fată de 16 ani a fost înjunghiată în București / Foto Arhivă

„La data de 05.09.2022, polițiști din cadrul Poliției Capitalei-Secția 5 s-au autosesizat cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, o minoră, în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiată cu un obiect înțepător/tăietor, în zona piciorului, de către o altă minoră, de aceeași vârstă, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1.” a comunicat Poliția.

Potrivit aceleiași surse, victimei i s-a acordat primul ajutor, iar ulterior a fost transportată la spital, în stare conștientă, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Polițiștii Secției 5 din București au identificat la scurt timp „tânăra bănuită de săvârșirea faptei, care se află în custodia poliției.”.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu