O femeie a dezvăluit trucul cu care cucerește angajatorii la orice interviu. „Vor avea mereu îngrijorări”

O femeie a dezvăluit trucul cu care cucerește angajatorii la orice interviu. „Vor avea mereu îngrijorări”

Un utilizator TikTok a acumulat milioane de vizualizări după ce a împărtășit întrebarea pe care a pus-o la fiecare interviu pentru angajare și cu care, spune ea, a reușit de fiecare dată.

FOTO notjenneeree/TikTok

Utilizatorul TikTok Jennifer Reardon susține că a descoperit întrebarea perfectă pe care să o pună de fiecare dată când are un interviu pentru angajare și este vorba despre alungarea oricăror temeri pe care le-ar putea avea intervievatorii cu privire la viitorul angajat.

Reardon a susținut că i s-a oferit postul la „fiecare loc de muncă pentru care a fost intervievată vreodată” unde a pus această întrebare, scrie LAD BIBLE.

Tânăra a asigurat că nu trebuie să schimbați nimic în timpul procesului de interviu, îndemnând privitorii să se comporte normal în timpul interviului, iar partea „cheie” să o păstreze pentru finalul discuției.

„Înainte de a termina, ultima întrebare pe care o veți pune este ceva de genul există îngrijorări pe care le aveți cu privire la mine și să le putem aborda înainte de a încheia?”, a spus Reardon.

Jennifer Reardon susține că acest lucru ar garanta succesul, descriind întrebarea drept „truc secret”.

„Ei vor avea mereu îngrijorări, iar după ce veți aborda aceste teme, nu va mai sta nimic în calea angajării”, a mai spus tânăra.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...