O femeie a murit după ce a căzut dintr-un rollercoaster, în Germania

O femeie a murit după ce a căzut dintr-un rollercoaster, în Germania

Accidentul şocant s-a petrecut în weekend, în parcul Klotti din Klotten, Renania-Palatinat. Parchetul din Koblenz a precizat că încă nu se ştie cum femeia de 57 de ani a căzut din vehicul, potrivit The Independent .

Anchetatorii spun că ea a alunecat din scaun într-o curbă înainte de a cădea. Salvatorii sosiţi la faţa locului au încercat să-i acorde primul ajutor, însă femeia a murit pe loc în urma impactului.

Experţii vor examina rollercoaster-ul pentru a stabili cauzele accidentului, dacă acesta a fost provocat de o funcţionare defectuoasă a sistemului de siguranţă sau dacă a fost vorba de neglijenţă sau chiar sinucidere.

Parcul a fost închis în urma incidentului şi va rămâne aşa pe termen nelimitat, până la finalizarea anchetei.

„Am dori să profităm de această ocazie pentru a transmite condoleanţe familiei, rudelor şi prietenilor. Echipa noastră este şocată şi uluită de cele întâmplate. Pentru că încă nu se cunosc cauzele accidentului, nu putem estima când va fi reluată activitatea parcului. Mulţumim pentru intelegere”, a precizat Klotti Park.

Klotti a fost construit iniţial ca parc cu animale sălbatice în anii 1970. De atunci, proprietarii au dezvoltat parcul şi l-au transformat într-unul de agrement şi aventură pentru familii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ăla din geam nu e Ciolacu? / Poza e făcută la Paris...

2 VIDEO Uite o fază cu Ciolacu... Observați că nimeni nu-l bagă în seamă? În filmare mai apar și Stănescu și Simonis...

3 De citit... Deși s-ar putea ca mintea să refuze să proceseze astfel de chestii

4 „S-a ridicat de pe scaun și i-a dat trei palme”

5 „Acum știți salariul fiicei Andreei Esca”