O femeie a predat la Poliţie suma de 10.000 euro. A declarat c-a găsit-o pe jos, cu o zi înainte, la intrarea într-un mall

O femeie a predat la Poliţie suma de 10.000 euro. A declarat c-a găsit-o pe jos, cu o zi înainte, la intrarea într-un mall

O femeie dintr-un sat din judeţul Constanţa a predat la Poliţie suma de 10.000 euro pe care a declarat că a găsit-o pe jos, cu o zi înainte, lângă intrarea într-un mall.

Poliţia Constanţa a anunţat vestea despre „lecţia de spirit civic a unei femei din localitatea Piatra“.
„În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că din borsetă i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani, în timp ce s-ar fi aflat într-un centru comercial situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa.
„În această dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, de 55 de ani, din satul Piatra, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că ieri, în timp ce se afla în acelaşi centru comercial, ar fi găsit suma de 10.000 de euro pe jos, lângă intrarea principală a societăţii comerciale.
Femeia s-a deplasat la sediul Secţiei 2, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, banii fiind predaţi în prezenţa poliţiştilor.
Pe această cale, îi mulţumim doamnei pentru spiritul civic de care a dat dovadă.
Instituţia noastră promovează şi apreciază un astfel de comportament, totodată recomandând cetăţenilor să aibă grijă de bunurile pe care le au asupra lor“, a transmis joi, 11 februarie, Poliţia Constanţa.
Păgubitul, norocos în cele din urmă, avea banii la el pentru că urma să cumpere o locuinţă. El şi-a dat seama de pierderea banilor după câteva ore.
Femeia care a găsit 10.000 euro pe jos şi i-a predat la Poliţie Sursa IPJ Constanţa


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”