O femeie din Brazilia, prinsă pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac

O femeie din Brazilia, prinsă pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac

O femeie din Brazilia a fost reţinută, vineri, pe Aeroportul Otopeni de către poliţiştii de frontieră şi vameşi, după ce a încercat să introducă în România un kilogram de cocaină, drogurile fiind ingerate în stomac.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 14 februarie, femeia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă şi, în urma controalelor dar şi a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României.

În acest context, femeia a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 - 17 februarie, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanţă vâscoasă ce conţinea cocaină.

În cursul zilei de vineri, femeia va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul IGPF - Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti - Otopeni, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi al lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor - Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Otopeni Călători. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…