O fotografie pentru noul deceniu: Regina Elisabeta a II-a și cei trei moștenitori ai tronului

O fotografie pentru noul deceniu: Regina Elisabeta a II-a și cei trei moștenitori ai tronului

Buckingham Palace a dat publicității vineri o fotografie în care Regina Elisabeta a II-a apare alături de cei trei viitori conducători ai regatului britanic.

Sunt cele trei generații de descendenți ai săi, moștenitori direcți ai tronului: fiul cel mare, Prințul Charles, primul în ordinea succesiunii la tron, fiul cel mare al acestuia și nepotul reginei, Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tron, și Prințul George, în vârstă de 6 ani, strănepot al reginei și fiul cel mare al Prințului William, al treilea în ordinea succesiunii la tron.

Este doar pentru a doua oară când se dă publicității o fotografie-portret cu toți cei patru membri ai familiei regale. Ocazia - precizează Buckingham Palace - este intrarea într-un nou deceniu.

Fotografia a fost făcută luna trecută de Ranald Mackechnie în Sala Tronului de la Palatul Buckingham.

În fotografie, Regina poartă o rochie albă și ține pe braț o poșetă neagră. Prințul Charles și Prințul William sunt îmbrăcați în costum, iar Prințul George poartă o cămașă albă și o pereche de pantaloni verzi în carouri.

O precedentă fotografie-portret cu cele patru generații din familia regală britanică a fost făcută de același fotograf și dată publicității în aprilie 2016, pentru a marca a 90-a aniversare a Reginei. Fotografia a fost folosită apoi pe o serie specială de timbre.

familia regala 2016Regina și cele trei generații de moștenitori ai tronului, în 2016

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei