O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache

O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache

O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache. Adrian Petrache a fost omul de casă al lui Adrian Năstase, la fel și Bittner. Cocoș nu mai are nevoie de prezentare. Fotografia a fost făcută în anul 2001 la restaurantul Select din București. Este, practic, „celebra tripletă a lui Năstase”...

...

Alexandru Bittner, ăla care a fost mâna dreaptă a lui Năstase, adică ăla de l-a pus pe Truică, băiatul menajerei, șef de cabinet al primului ministru, are și el un ranch micuț, de vreo 6 milioane de dolărei, prin State. Alexandru Bittner și Dan Fischer și-au împărțit, practic, aproape toate spațiile comerciale comuniste din București și Poiana Brașov, inclusiv hoteluri. Bittner, ca bonus, și-a tras și o halcă din Delta Dunării, la Gura Portiței…

Alexandru Bittner intermedia plata mitelor către Adrian Năstase, scrie Wowbiz.ro, care a prezentat și fotografiile de mai jos, din Texas, USA. Numele lui apare și în dosarul „Mătușa Tamara” în care Adrian Năstase a fost achitat definitiv. Dezvăluirile presei de la acea vreme au arătat că, deși putred de bogată, mătușa Tamara trăia într-o garsonieră modestă.

Cu toate astea, în 1999, la peste 90 de ani, mătușa cumpăra terenuri în zona rezidențială Băneasa-Voluntari. Lovitura în afaceri a reprezentat-o prețul terenului: 156 de dolari pentru 2.500 de metri pătrați, un preț de 240 de ori mai mic decât cel al pieței. Potrivit declarațiilor din 2006 ale lui Adrian Nastase, consilierul în afaceri al mătușii Tamara a fost Alexandru Bittner, un apropiat al fostului premier și prietenul din liceu al surorii acestuia.

De altfel, Bittner cumpărase în 1999 de la bătrână bijuterii și tablouri în valoare de 400.000 de dolari. Între cei doi au urmat și alte tranzacții. Bittner i-a vândut mătușii Tamara trei apartamente pe care aceasta le-a lăsat moștenire Danei Nastase. Aceasta le-a revândut pentru 300.000 de euro”.

Despre Adrian Petrache povestește Rizea în video-ul ăsta:

Conform lui Rizea, adevăratele tablouri ale lui Năstase ar fi în posesia lui Adrian Petrache, unul dintre devalizatorii din umbră ai României. Și, bineînțeles, fost afacerist de casă al regimului Iliescu-Năstase.








Dorin Cocoș, Alexandru Bittner și Adrian Petrache


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...