O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă! Moartea tragică a copilelor răpite de monstrul din Caracal scoate la iveală, mai mult ca în orice alt caz, moartea clinică în care se află instituțiile statului român și eșecul unei guvernări care-a umplut cu proști, până la sugrumare, instituții-cheie ale statului.

Propaganda PSD cere anchetarea STS!

Ministrul de Interne cere anchetarea Poliției și a STS!

Procurorul general cere anchetă la Parchetul Caracal!

Ce-am aflat? Polițiștii n-au putut intra s-o salveze pe minora de 15 ani pentru că legea permite percheziții  DOAR între orele 6.00 și 20.00! Criminalul o tranșa în chinuri groaznice pe copilă și polițiștii erau după gard!

Toate acestea se întâmplă în ziua în care s-a mai comis o crimă! Care riscă să treacă aproape neobservată, deși este odioasă! Secția Specială îl anchetează pe procurorul DNA care deschisese un dosar pe numele agentului guvernamental care, în loc să apere interesele statului româna la CEDO, l-a apărat pe infractorul Dragnea. Mai mult, ăla s-a dus pur și simplu la Adina Florea și l-a pârât pe procuror că și-a permis să-l cerceteze! Păi cum să mă cerceteze, nu suntem noi la Putere? Iar aia s-a dus la DNA și a luat dosarul!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente