Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă! Moartea tragică a copilelor răpite de monstrul din Caracal scoate la iveală, mai mult ca în orice alt caz, moartea clinică în care se află instituțiile statului român și eșecul unei guvernări care-a umplut cu proști, până la sugrumare, instituții-cheie ale statului.

Propaganda PSD cere anchetarea STS!

Ministrul de Interne cere anchetarea Poliției și a STS!

Procurorul general cere anchetă la Parchetul Caracal!

Ce-am aflat? Polițiștii n-au putut intra s-o salveze pe minora de 15 ani pentru că legea permite percheziții  DOAR între orele 6.00 și 20.00! Criminalul o tranșa în chinuri groaznice pe copilă și polițiștii erau după gard!

Toate acestea se întâmplă în ziua în care s-a mai comis o crimă! Care riscă să treacă aproape neobservată, deși este odioasă! Secția Specială îl anchetează pe procurorul DNA care deschisese un dosar pe numele agentului guvernamental care, în loc să apere interesele statului româna la CEDO, l-a apărat pe infractorul Dragnea. Mai mult, ăla s-a dus pur și simplu la Adina Florea și l-a pârât pe procuror că și-a permis să-l cerceteze! Păi cum să mă cerceteze, nu suntem noi la Putere? Iar aia s-a dus la DNA și a luat dosarul!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mafia PSD / Aceasta este diploma falsă de inginer a directorului general al Transelectrica!

2 Semnal-ȘOC pentru PSD! Pro TV, audiență URIAȘĂ cu episodul despre Teleorman de la „România, te iubesc”

3 ȘOC în CSM! Birchall desființează Secția Specială! Declarații care le-au dus în pragul leșinului pe Savonea și…

4 Americanii au avut un șoc: Nici în Africa nu se mai întâmplă așa ceva! Dragnea: Mesajul meu e clar și ferm, la…

5 Fraților, voi vedeți unde-am ajuns? Fiola pune condiții STS pentru a putea folosi tabletele care împiedică vot…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos