O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă! Moartea tragică a copilelor răpite de monstrul din Caracal scoate la iveală, mai mult ca în orice alt caz, moartea clinică în care se află instituțiile statului român și eșecul unei guvernări care-a umplut cu proști, până la sugrumare, instituții-cheie ale statului.

Propaganda PSD cere anchetarea STS!

Ministrul de Interne cere anchetarea Poliției și a STS!

Procurorul general cere anchetă la Parchetul Caracal!

Ce-am aflat? Polițiștii n-au putut intra s-o salveze pe minora de 15 ani pentru că legea permite percheziții  DOAR între orele 6.00 și 20.00! Criminalul o tranșa în chinuri groaznice pe copilă și polițiștii erau după gard!

Toate acestea se întâmplă în ziua în care s-a mai comis o crimă! Care riscă să treacă aproape neobservată, deși este odioasă! Secția Specială îl anchetează pe procurorul DNA care deschisese un dosar pe numele agentului guvernamental care, în loc să apere interesele statului româna la CEDO, l-a apărat pe infractorul Dragnea. Mai mult, ăla s-a dus pur și simplu la Adina Florea și l-a pârât pe procuror că și-a permis să-l cerceteze! Păi cum să mă cerceteze, nu suntem noi la Putere? Iar aia s-a dus la DNA și a luat dosarul!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

4 Circoteca proastelor în PSD! Mazetele lui Dragnea se păruiesc în public!

5 Guvernul a majorat salariul minim brut la 2.230 de lei, cel net ajungând la 1.297 de lei

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația