O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă!

O guvernare care-a pierdut controlul! Instituțiile sunt varză! După fiecare moarte se cer anchete pentru că proștii au ajuns să ne conducă! Moartea tragică a copilelor răpite de monstrul din Caracal scoate la iveală, mai mult ca în orice alt caz, moartea clinică în care se află instituțiile statului român și eșecul unei guvernări care-a umplut cu proști, până la sugrumare, instituții-cheie ale statului.

Propaganda PSD cere anchetarea STS!

Ministrul de Interne cere anchetarea Poliției și a STS!

Procurorul general cere anchetă la Parchetul Caracal!

Ce-am aflat? Polițiștii n-au putut intra s-o salveze pe minora de 15 ani pentru că legea permite percheziții  DOAR între orele 6.00 și 20.00! Criminalul o tranșa în chinuri groaznice pe copilă și polițiștii erau după gard!

Toate acestea se întâmplă în ziua în care s-a mai comis o crimă! Care riscă să treacă aproape neobservată, deși este odioasă! Secția Specială îl anchetează pe procurorul DNA care deschisese un dosar pe numele agentului guvernamental care, în loc să apere interesele statului româna la CEDO, l-a apărat pe infractorul Dragnea. Mai mult, ăla s-a dus pur și simplu la Adina Florea și l-a pârât pe procuror că și-a permis să-l cerceteze! Păi cum să mă cerceteze, nu suntem noi la Putere? Iar aia s-a dus la DNA și a luat dosarul!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…