O influenceriță s-a filmat în timp ce își tatua numele iubitului pe frunte. Reacțiile de pe Tiktok VIDEO

O influenceriță s-a filmat în timp ce își tatua numele iubitului pe frunte. Reacțiile de pe Tiktok VIDEO

Decizie radicală luată de o influenceriță, pentru a-și exprima dragostea față de iubitul ei. Ana Stanskovsky, o tânără poloneză cunoscută pentru conținutul ei de pe TikTok , a surprins pe toată lumea prin alegerea sa neobișnuită: și-a tatuat numele iubitului pe frunte.

Ana Stanskovsky și-a tatuat numele iubitului pe frunte FOTO Colaj Tiktok

Cu peste 600.000 de urmăritori pe TikTok, Ana se pare că a știut cum să atragă nu numai atenția persoanei iubite , ci și să creeze controverse pe internet. Ea a filmat mai multe videoclipuri în care își dezvăluie noul tatuaj. Imaginile au făcut furori pe platformă și au stârnit o dezbatere aprinsă între urmăritorii săi.

În videoclipul intitulat „Noul meu tatuaj pe față”, Ana s-a filmat într-un salon de profil din Bali, orașul unde locuiește în prezent. În timp ce artistul tatuează numele „Kevin” pe fruntea ei, Ana face grimase provocate de durere, dar rămâne hotărâtă să ducă procedura la bun sfârșit.

„O să regreți într-o zi”

Reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Unii au considerat că gestul ei este o dovadă de dragoste adevărată, în timp ce alții au fost sceptici și i-au atras atenția că ar putea să regrete, în viitor.

„O să regreți sigur asta într-o zi!”, este unul dintre comentariile primite.

Deși reacțiile au fost împărțite, influencerița pare să fie mulțumită de alegerea ei. După finalizarea tatuajului, ea uită în oglindă și exclamă entuziasmată: „Gata? Bine, hai să vedem. Oh, Doamne, îmi place! Wow, Kevin o să-l adore!”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”