O judecătoare din Cluj spune că-i face plângere la DNA lui Cherecheș

O judecătoare din Cluj spune că-i face plângere la DNA lui Cherecheș

Judecătoarea Adina Daria Lupea-Aghinita a anunțat marți după-amiază că în cursul zilei de miercuri va depune plâgere la DNA împotriva edilului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, scrie Gazeta de Cluj.

„Cu mine nu te pui domnule Chereches!

Pe mine nu ma intereseaza ca te-a arestat fostul meu sot si eu nu merg la CSM sa ma apere! Ma stiu apara foarte bine singura!
Chiar nu imi pasa de soarta ta si nici tie nu trebuie sa iti pese nici de postarile mele , nici de ouale mele umplute! Toata lumea stie ca ai fiefurile tale.Si tabloidele tale!Oricum eu nu te voi judeca!Sa fii iubit!” precizează Adina Daria Lupea Aghinița pe contul său de Facebook.

Uterior, aceasta a revenit cu următoarea completare: „Maine merg la DNA si ii fac plangere domnului Chereches! Am anuntat deja DNA -ul. Ma asteapta!”

Doamna judecător nu mai este căsătorită cu Marius Lupea, cel care l-a arestat pe Cherecheș, ci s-a recăsătorit, de aici și al doilea nume – Aghiniță.

„Am trait cea mai mare mizerie din viata…Am mai trecut multe, si mai ales am trecut multe de cand m-am inscris la CSM. Am trecut si prin faza de taiat salariul nemotivata, ca cineva nu a vrut sa inregistreze o cerere de concediu. Am sa mai trec, dar nu pot trece prin mizeriile de articole datorita faptului ca eu si fostul meu sot slujim acest sistem judiciar.

Sunt ADL!Nu ma confundati!” a mai precizat judecatoarea Adina Daria Lupea–Aghinita (foto) de la de la Sectia penala a Curtii de Apel Cluj.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 Dur articol! Așa este, domnule președinte?