O jurnalistă îl acuză pe Donald Trump de agresiune, după ce a destăinuit că a încercat să o sărute cu forţa

Natasha Stoynoff, jurnalist pentru People, destăinuie într-un articol că Donald Trump a încercat să o sărute cu forţa în timp ce vizita reşedinţa din Mar-a-Lago în 2005, pentru a documenta prima aniversare a mariajului magnatului cu soţia sa, Melania, scrie Variety.

O jurnalistă îl acuză pe Donald Trump de agresiune, după ce a destăinuit că a încercat să o sărute cu forţa

Natasha Stoynoff scrie în articolul publicat pe People.com că după ce a făcut interviul cu familia Trump, Melania a plecat să-şi schimbe vestimentaţia, în timp ce Trump s-a oferit să-i arate reşedinţa.

"Am intrat în acea cameră singuri şi a închis uşa", scrie Stoynoff. "M-am întors, şi după câteva secunde, Trump m-a împins la perete şi a încercat să mă sărute cu limba".

Jurnalista adaugă: "Eu sunt o fată înaltă, am crescut alături de doi fraţi giganţi. M-am luptat o dată şi cu Mike Tyson. Este nevoie de multă forţă pentru a mă supune. Numai că Donald Trump este mult mai mare - are o figură de malac - şi a fost rapid, luându-mă prin surprindere şi m-a lăsat fără echilibru. Am fost uimită ... Şi am fost recunoscătore când majordomul lui Trump a trecut prin cameră un minut mai târziu, în timp ce încercam să mă echilibrez."

Stoynoff scrie că s-a simţit vinovată pentru pentru fărădelegea lui Trump. "I-am spus unui coleg ceea ce s-a întâmplat, dar mi-a fost teamă că dacă voi scrie despre agresiune, Trump mă va discredita şi mă va distruge."

Povestea ei a fost publicată pe site-ul People.com la doar câteva ore după ce New York Times a publicat mărturiile a două femei, care au spus că Trump a încercat să le pipăie în două incidente separate.

Trump a negat acuzaţiile şi a ameninţat că va da în judecată Times. O purtătoare de cuvânt a lui Trump a declarat public că povestea jurnalistei de la People a fost "fabricată". A. J. Delgado, un consilier principal al lui Trump în campanie, a declarat pentru MSNBC că nu crede că povestea jurnalistei şi mărturiile femeilor par "verosimile."

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul asta zboară printr-un munte într-o cascadorie la limită