O mireasă a apărut „dezbrăcată” la nuntă. Rochia scandaloasă care i-a lăsat aproape totul la vedere VIDEO

O mireasă a apărut „dezbrăcată” la nuntă. Rochia scandaloasă care i-a lăsat aproape totul la vedere VIDEO

O mireasă și-a făcut apariția la nuntă într-o rochie absolut spectaculoasă, dar și scandaloasă, pe care poate că numai soțul ar fi trebuit să o vadă. În cea mai fericită zi a vieții sale, femeia, un cunoscut fotomodel australian, a ales să își etaleze formele de invidiat într-o ținută care i-a lăsat aproape totul la vedere.

Ellie Gonsalves alături de soțul ei FOTO Instagram

Planificarea unei nunți nu este întocmai un lucru simplu. Mâncarea, băutura și lista de invitați sunt lucruri care le dau bătăi de cap mirilor. Iar pentru orice mireasă, care își dorește să strălucească, rochia este elementul cheie.

Pentru Ellie Gonsalves, un cunoscut fotomodel și actriță din Australia decizia a fost atât de grea încât a ales să schimbe trei rochii, de-a lungul nunții luxuriante, ce a ținut două zile și a avut loc în luna martie, notează DailyStar .

Cea mai îndrăzneață rochie de mireasă

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în orașul lor natal din Australia, de pe Gold Coast. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, și-a făcut inițial apariția într-o rochie cu mâneci lungi, cu un decolteu generos și o trenă dramatică, la ceremonia ei privată.

A doua zi, Ellie și soțul său au organizat o recepție, unde ea a purtat două rochii.

Inițial, Ellie a început petrecerea cu o rochie albă fără bretele, cu detalii florale și o despicătură pe coapsă. Dar mai târziu, în noapte, și-a surprins soțul cu ceva mult mai îndrăzneț și total neașteptat.

Rochia în care mireasa era aproape „goală” a fost realizată în stil corset. Vedeta a postat un videoclip pe rețelele de socializare, în care își prezintă ținuta, asortată cu o pereche de pantofi albi cu toc.

În imagini ea a fost surprinsă exact în momentul în care intră veselă pe ușă, purtând mini-rochia albă, din tul transparent și bucăți de dantelă, plasate strategic. Ea face și o piruetă, pentru ca admiratorii săi să o poată vedea în toată splendoarea.

Chipul soțului meu când m-a văzut în această rochie la nunta noastră”, este descrierea videoclipului, pe care l-a distribuit atât pe Tiktok cât și pe Instagram, însoțit de doi emoji.

image

Apariția a stârnit și un val de comentarii negative, însă pe Ellie nu a interesat-o altceva decât părerea soțului său, despre care a ținut să menționeze că i-a „iubit” ținuta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…