O navă ce transporta peste 15.000 de oi s-a scufundat în Marea Roşie. Toate animalele de la bord au murit înecate

O navă ce transporta peste 15.000 de oi s-a scufundat în Marea Roşie. Toate animalele de la bord au murit înecate

Nava, cu destinaţia Arabia Saudită, a naufragiat la scurt timp după ce a părăsit portul sudanez Suakin, un hub comercial pentru numeroase ţări africane, situat la circa 800 kilometri nord-est de Khartoum.

„Nava Badr 1 s-a scufundat duminică dimineaţă, în timp ce transporta 15.800 de oi (...) Toate animalele au murit”, a declarat un oficial portuar, potrivit Digi24.

Motivele naufragiului nu au fost cunoscute imediat, însă oficialul citat a subliniat că ambarcaţiunea transporta „cu mult peste încărcătura sa maximă”.

Un alt oficial a confirmat incidentul, precizând că echipajul a fost salvat, însă nu şi animalele. Acesta din urmă a declarat că se teme de „un impact asupra mediului după înecarea a mii de animale” în Marea Roşie, precum şi de o perturbare a activităţilor portului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...