O, nu! COȚOFANA este STRESATĂ!

O, nu! COȚOFANA este STRESATĂ!

În urma reținerii lui Bogdan Olteanu, toți expirații au ieșit la rampă cu afirmații care de care mai penibile. 

Într-o declaraţie oferită, vineri, pentru PSnews.ro, senatoarea Cristiana Anghel a atras atenţia că, până acum, nu există nicio dovadă că ar fi ajuns la Tăriceanu vreo parte din milionul de euro care ar fi fost primit de către Bogdan Olteanu de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, pentru ca jurnalistul Liviu Mihaiu să fie sprijinit în vederea numirii în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Poate să fie adevărat, poate să nu fie adevărat – chestiunea este că nu văd – dacă s-a întâmplat acum nu ştiu câţi ani de zile – pentru care motiv ar trebui arestat cineva preventiv. Puteau să facă dosarul, să-l trimită în instanţă, să vadă ce se întâmplă. Dar probabil că, dacă nu au probe (sau au numai un denunţ), judecătorul astăzi (vineri – n.r.) nu va aproba cele 30 de zile (de arest preventiv – n.r.). Dacă sunt probe la dosar, probabil că judecătorul va aproba arestul preventiv. Altfel (din ce am înţeles eu), domnul Vîntu i-ar fi dat domnului Olteanu, pentru a-i da domnului Tăriceanu. Deci nu există o dovadă a faptului că domnul Olteanu i-ar fi dat domnului Tăriceanu. Deci tu îmi dai mie un leu şi îmi spui să-l dau nu ştiu cui. Dar eu mi-l însuşesc şi nu mă duc. Şi, dacă e, la o adică, nici nu-ţi spun nimic. Ţie-ţi spun că am dat; dincolo, nici măcar nu fac vorbire despre chestia asta”, a spus Cristiana Anghel.

Mai mult: senatorul ALDE a dezvăluit stresul care apasă asupra parlamentarilor, care se tem să nu se aleagă cu dosare penale.

Vorbeam odată cu cineva mare din conducerea Senatului şi spunea: «Domnule, aţi prins un mandat de cacao». Puţină lume înţelege că suntem atât de stresaţi, încât eu am senzaţia uneori că ţi se poate face un dosar din nimic, dacă eşti incomod”, a mărturisit Anghel.

Să nu-i plângem de milă?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Surpriză mare! Armamentul rusesc capturat în Ucraina colcăie de microcipuri fabricate în SUA!