O persoană a fost ucisă şi alte şase au fost rănite într-un atac armat care a avut loc luni dimineaţă în cartierul Harlem din New York - VIDEO

O persoană a fost ucisă şi alte şase au fost rănite într-un atac armat care a avut loc luni dimineaţă în cartierul Harlem din New York - VIDEO

Ofiţerii au găsit cinci persoane împuşcate în jurul orei locale 12.40 (7.40, ora României) pe o alee de-a lungul drumului FDR, potrivit informaţiilor preliminare. Victimele au fost duse la spitale pentru a primi îngrijiri.

Alte patru persoane care au fost împuşcate au ajuns şi ele la spitale pentru tratament, a mai precizat poliţia. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost declarat mort în spital, iar printre răniţi se numărau alţi şase bărbaţi şi două femei.

”Acest weekend de Ziua Tatălui este un weekend în care oamenii ar trebui să se poată distra alături de familiile lor”, a declarat comisarul de poliţie Keechant Sewell, la o conferinţă de presă.

Ancheta este în desfăşurare, iar poliţia nu a oferit imediat detalii cu privire la cauza atacului armat.

Informaţiile despre posibili suspecţi nu au fost lansate imediat, dar poliţia locală a anunţat pe Twitter că o armă a fost recuperată de la faţa locului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?