O PERSONALITATE PE ZI: Realizatorul TV, Titus Munteanu

O PERSONALITATE PE ZI: Realizatorul TV, Titus Munteanu

Titus Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV, care a creat formate şi a realizat emisiuni pentru TVR timp de peste 45 de ani, s-a născut la Timişoara, la 3 octombrie 1941.



A absolvit, în 1966, Conservatorul "Ciprian Porumbescu" din Bucureşti, secţia flaut. Până în 1971 a fost profesor de flaut la Liceul "George Enescu", asistent la clasa de flaut, în cadrul Conservatorului "Ciprian Porumbescu", dar şi colaborator permanent al TVR. O vreme a cântat jazz alături de Richard Oschanitzky, un pianist de excepţie.



Între 1971 şi 1997 a fost redactor, apoi realizator în cadrul Redacţiei Divertisment din TVR. În septembrie 1998 a devenit director de programe TVR, iar din 1999 până în 2001 a ocupat funcţia de director TVR 1, notează http://www.tvr.ro/ .


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...