O polițistă din București și-a pierdut arma în toaleta unei benzinării

O polițistă din București și-a pierdut arma în toaleta unei benzinării

O polițistă din cadrul Secției 9 este cercetată de superiori după ce și-a pierdut arma de serviciu, miercuri, într-o toaletă dintr-o benzinărie, situată pe raza Sectorului 2.

Au fost alertați polițiștii aflați în teren și pe baza imaginilor a fost identificată o persoană, o femeie, care a intrat în același spațiu. În urma activităților de cercetare, arma a fost recuperată, de pe un teren viran, unde a fost aruncată, susțin polițiștii.

În cauză, atât femeia de 20 de ani, care și-ar fi însușit arma, cât și un bărbat de 33 de ani au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Față de agentul de poliție, prin structura de control intern, au fost declanșate cercetări. Agentul de poliție este încadrat în structura DGPMB din anul 2018.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...