O poveste complicată. Patronul unei firme de sevicii medicale a lăsat trei femei însărcinate în mai puțin de un an

O poveste complicată. Patronul unei firme de sevicii medicale a lăsat trei femei însărcinate în mai puțin de un an

Bărbatul a fost dat în judecată de prima sa parteneră pentru recunoașterea paternității, după ce acesta a refuzat să accepte că are un copil.

Femeie însărcinată

Marco S. este reprezentantul unei firme de servicii medicale din Italia și se află în centrul unui scandal imens, după ce într-un timp scurt a lăsat însărcinate trei femei, care au și născut, scrie roma.corriere.it.

El a avut trei copii cu trei colaboratoare diferite în zece luni, iar pe 21 septembrie va trebui să se prezinte în instanță, la Cassino, pentru recunoașterea paternității primului născut, în urma citației pe care proaspăta mamă a cerut-o prin intermediul avocatului ei, Antonio Carugno, pentru a proteja copilul.

S-a întâmplat la "Campoli Soccorso", o societate care colaborează cu autoritatea sanitară locală din Frosinone pentru transportul de pacienț. ”Campoli Soccorso" are treizeci de angajați repartizați în trei stații: Atina, Roma și Campoli și este condusă de Marco S. , în vârstă de 32 de ani.

Anul trecut, în februarie, a început o relație cu una dintre angajatele sale. În trei luni femeia a rămas însărcinată, dar, în primele săptămâni de sarcină au început primele probleme.

Fata (tot din cauza unei sarcini dificile) nu poate împăca viața de familie cu cea profesională și își exprimă îndoielile cu privire la posibilitatea de a-și ajuta în continuare partenerul la muncă. Iar ea nu vrea să compromită în același timp sănătatea copilului nenăscut.

În acel moment, relația s-a destrămat. Au încep certurile, dezacordurile și, în august, fata a decis să plece. Bărbatul și-a asigurat partenera că va avea grijă de ea și de copil, dar ulterior a dat înapoi.

Între timp, bărbatul începe o altă poveste de dragoste, lăsând însărcinată o a doua fată , tot angajata lui. În ianuarie 2023, se naște primul copil (al doilea se va naște în iunie). Și de aici încep problemele pentru primul partener. El refuză categoric să își recunoască primul copil.

Un comportament care o determină pe fată să se adreseze avocatului Antonio Carugno, care explică: "Până acum a refuzat întotdeauna să se supună unui test ADN. Va trebui să o facă în cursul procedurii judiciare”.

Dar chiar când cel de-al doilea copil este pe cale să se nască, apare o a treia fată, care este și ea însărcinată (copilul trebuie să se nască în octombrie) și care, de asemenea, este angajată în afacerea lui Marco, cu care a început o relație romantică.

Trei femei, trei copii și totul în 10 luni. "Sper că această persoană își va asuma responsabilitatea care vine odată cu rolul de tată. Sunt cel puțin două mame singure, sperând că cel puțin a treia va fi bine. Și în curând vor fi trei frați vitregi născuți la câteva luni distanță, legați de același tată", spune mama primului partener.

Apoi, femeia face un apel către celelalte fete care lucrează pentru Marco: "Fiți atente, nu vă lăsați păcălite. Nu este corect ca un angajator să se comporte în acest fel".

Tribunalul din Cassino va fi cel care va face ordine în această poveste complexă, acum că primul partener a început procedura de recunoaștere a paternității primului născut, în urma citației pe care proaspăta mamă a solicitat-o prin intermediul avocatului său. Și, în acest moment, nu este exclus ca și celelalte două femei să depună o cerere identică.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale