O româncă a escrocat un medic îndrăgostit de ea cu 300.000 de euro

O româncă a escrocat un medic îndrăgostit de ea cu 300.000 de euro

O româncă, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnată de un tribunal din Austria la 15 luni de închisoare și la plata unei amenzi, fiind acuzată de fraudă, după ce a reușit să convingă un cadru medical pensionar să-i transfere toată averea, dându-i impresia că este îndrăgostită de el, relatează ziarul Krone Zeitung .

Româncă acuzată de fraudă, după ce a păcălit un medic austriac să-i dea bani FOTO Shutterstock

Ca escroc trebuie să ai mare noroc să găsești așa o victimă”, a afirmat judecătorul Andreas Mair la sfârșitul procesului.

Medicul a cunoscut-o pe femeie într-un bordel din Tirolul de Est, unde lucra ca prostituată. Bărbatul o vizita aproape zilnic și i-a spus că se îndrăgostise de ea, astfel că scopul femeii de a-i lua banii a fost ușor de atins.

Are o inimă bună, îmi place foarte mult de el”, a declarat românca în instanță.

Așadar, femeia a început să-i ceară bani bărbatului sub diferite motive, iar el a fost bucuros că o putea ajuta. Medicul i-a transferat o sumă mare de bani fiindcă „iubita” lui i-a spus că ar vrea să renunțe la prostituție și să-și deschidă un salon de înfrumusețare în România. Apoi, bărbatul i-a dat din nou o sumă mare de bani pentru că tatăl ei ar fi fost grav bolnav și avea nevoie de o operație.

Fostul medic i-a dat femeii una peste alta 300.000 de euro, adică toți banii pe care i-a strâns.

Când cadrul medical a rămas fără bani, aceasta nu l-a mai băgat în seamă. Acela a fost momentul în care el s-a convins că a fost escrocat și a înaintat o plângere penală.

Românca a afirmat la început în fața instanței că este nevinovată, că banii au fost „un cadou”, ulterior și-a schimbat declarația și a afirmat că, de fapt, a fost forțată de proxenetul ei să-l escrocheze pe bărbat.

Aceasta, care în răstimp i-a returnat medicului circa 3.000 de euro, trebuie să plătească și o amendă de 3.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale