O româncă a murit în condiții suspecte într-o biserică din Italia

O româncă a murit în condiții suspecte într-o biserică din Italia

Vigevano, o pitorească localitate din Italia, a fost zguduită de o tragedie ce a avut loc în biserica Madonna Pellegrina. Marinela Murati, o româncă în vârstă de 39 de ani și-a pierdut viața în timpul unei ceremonii funerare. Moartea sa ridică numeroase semne de întrebare.

Marinela Murati FOTO Știri Diaspora

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de vineri, 3 noiembrie, când Marinela Murati, rezidentă în zona caselelor Aler din via Alfieri, a intrat în biserica Madonna Pellegrina pentru a lua parte la o înmormântare.

Cu toate că aparent s-a alăturat evenimentului într-o stare de agitație și disconfort, nimeni nu s-ar fi așteptat la tragicul deznodământ, notează Știri Diaspora .

Comportament ciudat și referiri la Allah

În timpul serviciului funerar, Marinela a început să strige fraze ciudate, inclusiv expresia „Allah Akbar” . Atitudinea sa ieșită din comun a provocat panică și îngrijorare în rândul celor prezenți, care au solicitat imediat intervenția poliției.

Autoritățile au răspuns prompt la apel și au ajuns la fața locului. Cu toate acestea, femeia a intrat din nou în criză și a încercat să arunce o statuie a Madonei. Într-o încercare de a o opri, doi ofițeri de poliție au decis să o imobilizeze. În momentul în care a fost pusă la pământ, Marinela și-a pierdut cunoștința.

Operatorii serviciului de urgență au fost chemați pentru a-i acorda asistența medicală necesară, însă, din nefericire, viața femeii nu a mai putut fi salvată.

Mai multe clarificări cu privire la moartea sa suspectă ar putea veni odată cu rezultatele autopsiei, programată la Institutul de Medicină Legală al Universității din Pavia, pe data de 8 noiembrie.

Anchetă pentru ucidere din culpă

În urma acestei tragedii, procuratura din Pavia a inițiat o anchetă oficială pentru ucidere din culpă. Principala preocupare a autorităților este modul în care poliția a gestionat situația și dacă forța folosită a contribuit la decesul Marinalei.

Este important de menționat că Marinela era cunoscută în comunitatea locală ca având probleme psihice. problemele sale psihiatrice. Familia și rudele româncei, inclusiv tatăl, mama, fostul soț și fiica sa au fost contactate și sunt implicate în procesul de investigație.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?