O stradă din Timişoara, plină de gropi, are propria pagină de Facebook. GALERIE FOTO

O stradă din Timişoara, plină de gropi, are propria pagină de Facebook. GALERIE FOTO

O stradă plină de gropi din Timişoara are propria pagină pe Facebook, aceasta fiind creată de locuitorii din zonă pentru a atrage atenţia celor din primărie asupra problemelor lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O stradă din Timişoara, plină de gropi, are propria pagină de Facebook. GALERIE FOTO (Imagine: Facebook)

Locuitorii străzii lungi de aproximativ 3,5 kilometri au creat, pe Facebook, o pagină intitulată "Reabilitaţi str. Ioan Slavici din cartierul Freidorf –Timişoara". În această manieră, oamenii vor să le atragă atenţia autorităţilor locale asupra faptului că artera este plină de gropi.

"Denivelări, reparaţii de mântuială, lipsa refugiilor pentru staţiile de autobuz generând coloane de maşini, gropi noi care apar de la o săptămână la alta. Lipsesc informaţii publice cu privire la existenta unui proiect de reabilitare pentru zonă. Zonele de pe marginea carosabilului arată mai rău că în Africa cu maşini parcate haotic, liniile de tramvai tăiate sau îngropate. A scăpat ceva?", au scris iniţiatorii paginii pe Facebook.

Strada a fost inclusă, în urmă cu aproape şase ani, într-un proiect european ce prevedea reparaţia acesteia şi reabilitarea liniei de tramvai, valoarea estimată fiind de 88,8 milioane de lei. Proiectul nu a mai fost însă continuat.

"Am tot întrebat la primărie şi mi s-a spus că este un proiect de reabilitare cu tot cu linia de tramvai, dar nu este prioritar. Se tot plombează strada, dar nu se aude nimic de vreo reparaţie capitală. Tot apar gropi noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, unul din iniţiatorii paginii de Facebook.

Oficialii Primăriei Timişoara au declarat că reabilitarea străzii respective este o prioritate, însă în bugetul din acest an nu au fost prevăzute fonduri pentru acest proiect.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...

5 Foarte interesante amănunte!