O studentă de 20 de ani a fost găsită moartă într-un apartament, la Cluj

O studentă de 20 de ani a fost găsită moartă într-un apartament, la Cluj

Tânăra era originară din Bistriţa şi studia la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială. „Suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat”, au transmis colegii studentei.

Tragicul anunţ a fost făcut de colegii tinerei de la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială: „Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Iţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Tânăra de 20 de ani a absolvit Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa. Sursele Bistriţeanul.ro susţin că Rebeca a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Tânăra suferea şi de diabet, arată publicaţia citată.
„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri măreţe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”