O tânără a murit la patru zile de la cererea în căsătorie, după o reacție alergică la lactate

O tânără a murit la patru zile de la cererea în căsătorie, după o reacție alergică la lactate

O tânără a murit după numai patru zile de când a fost cerută în căsătorie, în urma unei reacții alergice la lactate. Teribila întâmplare s-a petrecut în Africa de Sud.

Craig McKinnon și Jess Prins au mers în vacanță în Africa de Sud Foto: Craig McKinnon

Craig McKinnon a cerut-o în căsătorie pe Jess Prinsloo, în timpul unei vacanțe în Africa de Sud, potrivit publicației Mirror . Câteva zile mai târziu, femeia, care avea o alergie acută la lactate, a folosit o linuriță contaminată pentru a-și amesteca ceaiu, a suferit o reacție alergică și nu a mai putut fi salvată.

Craiga povestit că a plănuit călătoria și cererea în căsătorie: „O mare parte din familia ei locuiește în Africa de Sud și nu mai fusese acolo de șase ani, așa că am știut că nu exista un loc mai bun pentru a o cere în căsătorie“.

El a relatat că a avut mari emoții, iar reacția ei l-a făcut fericit: „Vocea mi-a tremurat când m-am pus în genunchi și am întrebat: «Vrei să te căsătorești cu mine?». Ea a spus: «Oh, Doamne», și a început să plângă înainte de a spune da. Privirea de pe fața ei... a însemnat totul“.

Reacția alergică a avut loc la domiciliul mamei tinerei

Cuplul a sărbătorit în zilele următoare cu șampanie și înainte de a se îndrepta spre casa mamei lui Jess din Johannesburg .

Jess a fost cerută în căsătorie într-un loc minunat Foto: Craig McKinnon

Jess a fost cerută în căsătorie într-un loc minunat Foto: Craig McKinnon

Aici, Jess a intrat în contact cu lactatele, iar după puțin timp a intrat în anafilaxie, o reacție care provoacă închiderea gâtului și poate să ducă la deces. „Jess se lupta cu adevărat să respire. Ea folosise un EpiPen, dar nu avea efectul pe care îl are în mod normal“, a relatat Craig.

Jess a fost dusă la spital, unde medicii s-au luptat să o salveze, dar, din nefericire, aceasta a murit la spital a doua zi.

Craig crede că anii de reacții alergice au avut un efect cumulativ asupra lui Jess, care era alergică la lactate de la vârsta de nouă luni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?