O ucraineancă n-a ezitat să atace 20 de ruși în timp ce aceștia sărbătoreau Ziua Drapelului Național, în Cipru

O ucraineancă n-a ezitat să atace 20 de ruși în timp ce aceștia sărbătoreau Ziua Drapelului Național, în Cipru

Poliția cipriotă a arestat o ucraineancă suspectată că a amenințat cu un cuțit un grup de ruși în timp ce aceștia sărbătoreau Ziua Drapelului Național, a relatat marți presa locală, citată de Reuters.

O ucraineancă a amenințat un grup de ruși care sărbătoreau Ziua drapeluluiFoto: captură Twitter

Femeia, în vârstă de 55 de ani, a apărut ținând în mână un cuțit în timp ce un grup de aproximativ 20 de ruși care fluturau steagul s-a adunat luni seară în orașul de coastă Larnaca. Aceștia urmau să pornească un convoi de mașini prin oraș.

Ea a fost reținută în arest preventiv sub suspiciunea de agresiune, beție în public, posesie de armă și tulburarea liniștii publice, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Harris Hadjiyiasemis, pentru agenția cipriotă semi-oficială de presă Cyprus News Agency.

Mii de ruși și ucraineni trăiesc în Cipru. Sâmbătă, un mic grup de ruși s-a adunat în orașul Limassol, fluturând steaguri și creând simbolul "Z", care a devenit sinonim cu invazia Rusiei în Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…