O vedetă Pro TV revine pe sticlă după ce s-a întors din Norvegia

O vedetă Pro TV revine pe sticlă după ce s-a întors din Norvegia

Cunoscuta prezentatoare meteo Magda Pălimariu de la Pro TV își pregătește întoarcerea în televiziune, după ce a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022.

Magda Pălimariu are un băiețel pe nume Aksel, iar vedeta a ales să nască în Norvegia, țara natală a partenerului ei de viață.

”Prefer ca șederea noastră în Norvegia să însemne doar vizite, așa cum a fost și înainte să vină Aksel pe lume. Pe măsură ce anii vor trece, rămâne de văzut ce este mai potrivit și benefic pentru Aksel”, a spus Magda Pălimariu într-un interviu pentru VIVA .

”Voi reveni la muncă, da. Nu am spus niciodată că voi lua o decizie cu privire la plecarea mea de tot din televiziune. Decizia era cu privire la perioada pe care o voi petrece acasă, după ce nasc, alături de Aksel. Nu știam cum vor evolua lucrurile după naștere, cum mă voi simți și ce fel de stări voi avea.

Și la cât de repede a zburat deja un an (cât ai clipi), evident că voi sta acasă până face doi ani. Cu siguranță ne vom revedea pe micile ecrane la anul. Îmi place munca mea, îmi aduce bucurie și sper că și eu, la rândul meu, reușesc să-i încânt pe telespectatorii noștri”, a mai declarat Magda Pălimariu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat