Oamenii așteaptă la cozi kilometrice pentru a-i aduce omagii Reginei Elisabeta VIDEO

Oamenii așteaptă la cozi kilometrice pentru a-i aduce omagii Reginei Elisabeta VIDEO

Sicriul închis al reginei Elisabeta a II-a este expus pentru public în Westminster Hall până în dimineaţa zilei de 19 septembrie, la 5:30 GMT. Accesul este permis 24 de ore pe zi. Se aşteaptă ca sute de mii de persoane să treacă pe la catafalcul suveranei. Controalele de securitate sunt de tip aeroportuar şi nu se acceptă alimente sau băuturi.

Sicriul va rămâne în Westminster Hall până în dimineaţa zilei de 19 septembrie

Joi dimineață, coada la care oamenii așteaptă pentru a aduce omagii Reginei avea o lungime de aproape 5 kilometri, iar timpul de așteptare depășea 8 ore, potrivit BBC.

La procesiune s-au alăturat Regele, regina consoartă şi membri ai familiei regale. Celebrul clopot din turnul cu ceas al Londrei, Big Ben, a sunat, iar din Hyde Park au fost trase salve de tun, potrivit Agerpres.

Luni, când vor avea loc funeraliile reginei Elisabeta a II-a, mii de persoane din Marea Britanie se vor confrunta cu programări la medic anulate, bănci de alimente şi supermarketuri închise în contextul acestei zi naţionale neaşteptate, informează Reuters.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”