Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Oferta semnificativă de locuinţe noi încetineşte creşterea preţurilor pentru apartamentele vechi

Creşterea preţurilor la apartamentele vechi începe să încetinească, pe fondul majorării accentuate a ofertei de locuinţe noi, se arată într-un comunicat remis, luni, AGERPRES, după Salonul Imobiliar Bucureşti, care a avut loc între 2 şi 4 martie.

Potrivit organizatorilor, 9.700 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar Bucureşti, primul târg de profil din acest an, SIB fiind singurul eveniment din piaţă unde sunt expuse atât oferte din ansambluri noi, cât şi de pe piaţa veche.

S-a remarcat faptul că, pe fondul creşterii accelerate a ofertei de locuinţei noi, creşterea preţurilor la apartamentele vechi începe să încetinească.

Astfel, este în creştere numărul ansamblurilor de proporţii (concepte rezidenţiale integrate): Onix Park - 2.000 de apartamente în zona Aviaţiei - Pipera, AFI City - 2.000 de apartamente în zona Bucureştii Noi, H Pipera Lake - 1.350 de apartamente, Arbo Residence Mogoşoaia - 1.000 de apartamente, Arcadia Apartments Domenii - 800 de apartamente, Luxuria Domenii - 630 de apartamente. Aceste proiecte vor fi dezvoltate în faze, pe parcursul mai multor ani.

Fiind primul târg după aprobarea programului "Prima Casă", o mare parte a cererii s-a îndreptat către locuinţe care se încadrează în acest program, mai spun organizatorii.

Totodată, s-a făcut remarcat şi un alt segment de clienţi care dispun de cash pentru achiziţie şi nu se finanţează de la bancă: ei caută apartamente în proiecte premium din zonele ultracentrale, centrale şi cea de nord.

Ajuns la a patra ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti (SIB) a devenit cel mai mare târg de profil, ocupând integral trei săli din cadrul Palatului Parlamentului. Următoarea ediţie este programată pentru 7-9 septembrie 2018. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Alex Dima, reporterul de la ProTV cu care Dragnea s-a purtat ca o jigodie a postat tot filmulețul!

2 Gelu Diaconu, fostul șef al Fiscului: „Ca cetățen a cărui viață și carieră au fost distruse de DNA condusă de …

3 VIDEO N-au avut curaj! Kovesi a ieșit de la audieri! Declarații INCENDIARE despre Ghiță!

4 VIDEO Dragnea, atac josnic la un jurnalist ProTV! Dementule, de ce nu te internezi la Bălăceanca dacă tot ai o…

5 BRRR! Liviu Avram / Lipiți această poză de ceea ce se întâmplă cu Kovesi și veți înțelege multe! Detalii care d…

recomandări

Te ia DNA: Nicolae Moga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări