Oferta unei benzinării din Rusia: un plin de benzină gratuit pentru domnişoarele care vin la pompă în costum de baie şi pantofi cu toc FOTO VIDEO

Oferta unei benzinării din Rusia: un plin de benzină gratuit pentru domnişoarele care vin la pompă în costum de baie şi pantofi cu toc FOTO VIDEO

Pentru că regulamentul nu stipula în mod clar că trebuie să fii musai femeie, la benzinărie au venit şi bărbaţi îmbrăcaţi sexy, care au primit combustibilul promis.

Multe dintre domnişoarele şi doamnele care au venit sumar îmbărcate la benzinărie nu erau şoferiţe, ci au făcut un gest frumos ca să-şi ajute soţii sau iubiţii, informează presa locală.

Anul trecut, o benzinărie din Ucraina a organizat o companie publicitară similară, iar modelul se pare că s-a bucurat de un succes atât de mare încât şi alte companii au început să preia ideea. 

Pe reţelele sociale au fost postate o mulţime de imagini în care apar beneficiarii companiei, mulţi dintre ei femei, unele dintre ele mame cu copii în braţe. 


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?