OFICIAL - Steaua a pierdut azi un atacant. Suma este INCREDIBILĂ! Cum explică Argăseală

OFICIAL - Steaua a pierdut azi un atacant. Suma este INCREDIBILĂ! Cum explică Argăseală

Steaua caută un atacant pentru liga Campionilor

Negocierile pentru "vârful" congolez au fost demarate în urmă cu două săptămâni, însă discuţiile au eşuat. Preşedintele Stelei, Vali Argăseală, a explicat motivele pentru care Bokila nu a mai ajuns în Ghencea.

"Suma este inaccesibilă. Oricât de bun ar fi, un club din România nu îşi permite să plătească o asemenea sumă. Cred că puteam găsi soluţii în altă parte la un preţ mult mai mic.

E greu de negociat cu ei, au spus că nu vor să accepte în niciun fel o sumă mai mică. Să vedem după calificarea în grupele Champions League ce transferuri mai facem, pentru că oricum nu mai avem dreptul să trecem pe listă vreun jucător nou, înainte de returul cu Ludogoreţ”, a spus Argăseală la Dolcesport.

Conform unor surse, Terek ar fi cerut în schimbul transferului lui Bokila peste două milioane de euro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...