Ofițer de poliție din București, reținut pentru că ar fi luat mită fripturi și vin

Ofițer de poliție din București, reținut pentru că ar fi luat mită fripturi și vin

Comisarul șef a cerut friptură și vin pentru a scăpa de dosar penal o persoană acuată de furt. Procurorii l-au prins în flagrant când primea si 190 de lei și cer arestarea acestuia. Procurorii anticorupție au prins în flagrant un comisar șef de la Secția 11 Poliție din București în timp ce primea 190 de lei de la un denunțător.

Este vorba despre Mișu-Mirel Mindinică, despre care procurorii spun că ar fi pretins de la denunțător un bax de vin, un bax de apă minerală și 15 fripturi.

Denunțătorul era cercetat într-un dosar la Secția 11 de Poliție din Capitală pentru furt calificat, iar comisarul șef Mindinică urma să îl scape de dosar.

„La data de 11 noiembrie 2015, Mindinică Mirel-Mișu a primit de la martorul denunţător suma de 190 lei, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, susțin procurorii.

Mișu-Mirel Mindinică va fi prezentat în cursul zilei de joi Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...