Ofițer judiciar DNA: Ponta a fost o persoană foarte lacomă! Pe Ghiță îl așteaptă, probabil, 25 de ani de închisoare!

Un ofițer de poliție judiciară din cadrul DNA a dezvăluit pentru Comisarul.ro că numărul de dosare care îi vizează pe fostul prim-ministru Victor Ponta și pe prietenul său Sebastian Ghiță este foarte mare. Iar informațiile despre Victor Ponta cresc pe măsură ce unele dosare sunt conexate. Ofițerul spune că, așa cum rezultă din datele culese în ultima jumătate de an, în ultimii doi ani de mandat fostul premier devenise extrem de lacom. 

Iar cel care era un fel de intermediar al multora dintre numirile în diferite funcții în stat era Sebastian Ghiță. Care exercita o influență foarte mare și în deciziile fostului premier dar și în PSD. Ofițerul, căruia nu-i vom dezvălui nici măcar inițialele pentru a nu stârni isterie, spune că pe Sebastian Ghiță, la ce dosare are și la ce acuzații îl vizează, îl așteaptă 25 de ani de închisoare

Ofițerii de poliție judiciară constituie poliția judiciară a D.N.A. Ei își desfășoară activitatea numai în cadrul direcției, sub autoritatea procurorului șef al acesteia și pot efectua actele de cercetare penală dispuse de procurori. Ofițerii de poliție judiciară ai D.N.A. își desfășoară activitatea sub directa conducere, supraveghere și control al procurorului, dispozițiile acestuia fiind obligatorii. Actele întocmite de ofițerii de poliție judiciară din dispoziția scrisă a procurorului sunt efectuate în numele acestuia.

Ofițerii și agenții de poliție judiciară sunt detașați la Direcția Națională Anticorupție la propunerea nominală a procurorului șef al acesteia, prin ordin al Ministrului Administrației și Internelor, iar numirea acestora în funcții se face prin ordin al procurorului șef al direcției. Detașarea ofițerilor și agenților de poliție judiciară are o durată de 6 ani, cu posibilitatea prelungirii detașării în funcție, cu acordul acestora.

Pe perioada detașării, ofițerii și agenții poliției judiciare nu pot primi de la organele ierarhic superioare nicio însărcinare.

Va urma...

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Măcelul din 10 august 2018 a avut loc la comanda lui Dragnea, cu complicitatea ministrului de Inter…

2 LIVE Peste 50.000 de români au votat deja în diaspora / GRAFIC Prezența la urne, mai mare decât în primul tur a…

3 VIDEO ALERTĂ / Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră! „Azi începe pedepsirea făptașilor măcelului din 10 august!”

4 Mesajul diasporei pentru Dăncilă!

5 BREAKING Diaspora dă cu votul în Dăncilă de-i zbârnâie mațele! S-au deschis și urnele din UK

recomandări

Te ia DNA: Radu Mazăre

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea