Olăroiu dă lovitura în Emirate: Ia un jucător de la Barcelona! Xavi confirmă mutarea

Olăroiu dă lovitura în Emirate: Ia un jucător de la Barcelona! Xavi confirmă mutarea

Cosmin Olăroiu (53 de ani) e cel mai titrat antrenor din campionatul Emiratelor, unde a obținut locul 1 de două ori cu Al-Ain (2011-2012, 2012-2013) și de două ori cu Al-Ahli (2013-2014, 2015-2016).

Cosmin Olăroiu, pe când era în China, la Jiangsu. FOTO: Arhiva Adevărul

În stagiunea trecută, după ce s-a întors din China, unde a câștigat titlul cu Jiangsu Suning (2020), Oli a preluat Al-Sharjah în plin sezon, când șansele la locul 1 erau compromise deja, în mare parte. Românul a terminat campionatul pe 2, după Al-Ain. În această stagiune însă, obiectivul e clar, având în vedere că vorbim despre un antrenor perfecționist: câștigarea campionatului!

Startul a fost promițător pentru Al-Sharjah, care s-a impus, în prima etapă, pe terenul celor de la Shabab Al-Ahli, scor 2-0. Golurile au fost marcate de brazilianul Luanzinho (8) și de spaniolul Paco Alcacer (90+5), ultimul adus de la Villarreal. Iar acum, Oli e pe cale să mai facă un transfer important din La Liga.

Pjanic jpeg

Pjanic va fi cea mai mare vedetă de la Al-Sharjah. FOTO: Facebook

Potrivit Marca, bosniacul Miralem Pjanic (32 de ani), aflat sub contract cu Barcelona, va semna cu Al-Sharjah, în următoarele ore. Mutarea a fost confirmată și de Xavi, antrenorul catalanilor.

De-a lungul carierei sale, Pjanic a evoluat la formații precum Metz, Lyon, AS Roma, Juventus, Barcelona și Beșiktaș. La echipa națională a Bosniei, mijlocașul a adunat 107 selecții și 18 goluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”